Kulde og sne = biografvejr! Februar byder på fede børnefilm, så måske skal hele familien en tur i biografen i vinterferien? 

CocoCoco

Premiere: 8. februar 2018.
OBS! Frarådes børn under 7 år

Filmen Coco handler om den 12-årige dreng, Miguel, der sætter en kæde af begivenheder i gang om et 100 år gammelt mysterium, der fører til en ekstraordinær familie genforening. På trods af hans families  forbud mod musik, drømmer Miguel om at blive en berømt musiker, som hans idol Ernesto de la Cruz. I et desperat forsøg på at bevise hans talent, finder Miguel sig selv i De Dødes Land. Undervejs møder han den charmerende charlatan Hector og sammen tager de på et fantastisk eventyr, for at løse den sande historie om Miguels familiehistorie.

VitelloVitello

Premiere: 1. februar 2018. 

Familiefilmen Vitello er baseret på børnebøgerne af samme navn, skrevet Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Filmen handler om Vitello, der bor sammen med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen. Vitello kender ikke sin far, og mor er ikke til meget hjælp, hun siger nemlig bare, at Vitellos far er en sjuft og så ikke mere snak om ham. Men det finder Vitello sig ikke i, så han går på jagt efter en far…

HodHodja fra Pjort

Premiere: 8. februar 2018.

Animationsfilmen "Hodja fra Pjort" er baseret på den populære børnebog af samme navn, skrevet af Ole Lund Kirkegaard. Hodja får en dag tilbudt et flyvende tæppe mod at hente tæppehandlerens barnebarn - men hvad Hodja ikke ved, er, at tæppet tilhører sultanen, som vil gøre alt for at få det magiske tæppe tilbage. På rejsen møder Hodja pigen Smaragd, som viser ham, hvordan man klarer sig i en stor by. Desværre er Smaragd også skyld i, at han senere mister tæppet...

Emil og Ida fra LønnebergEmil og Ida fra Lønneberg

Spiller hver dag i februar kl. 10 i MinimaxX, CinemaxX

Hver dag i februar måned vises filmen "Emil og Ida fra Lønneberg" i MinimaxX. Filmen handler om den svenske dreng Emil, der bor på gården Katholt i Småland sammen med sin lillesøster Ida, sin far Anton, sin mor Alma, karlen Alfred og stuepigen Lina. Emil er egentlig en ret sød dreng, der oftest prøver at hjælpe, men desværre har han en fantastisk evne til altid at komme galt af sted og havne i problemer. Det koster 45 kr. pr. billet. 

Lær at lave stop-motion film

Den 3. februar på Dokk1

Få en anderledes filmoplevelse, når Dokk1 inviterer til familieworkshop den den 3. februar kl. 11-12.30. Her kan I lære, hvordan man skaber nye fortællinger ud af kasserede billedbøger. Med saks, gamle bøger og Ipad kan I nemlig lave jeres egen stop-motion film. Arrangementet er henvendt til børn fra 7 år, der deltager sammen med en voksen. Gratis, men kræver billet til alle deltagere.
Tilmelding HER.

Fotos: 1. Coco 2. Vitello 3. Hodja fra Pjort 4. Emil og Ida fra Lønneberg