Sommeren byder på masser af spændende oplevelser for hele familien! Tag på en af de mange festivaler for børn med musik og kunst, eller dyk ned i Jyllands historiske fortællinger. Børn i byen guider dig til 5 fede begivenheder for børn og voksne.


1. Film i Skoven

Den 12.-13. maj er det tid til den nye filmfestival i Riiskov for hele familien! Film i Skoven byder på masser af spændende filmvisninger og sjove workshops til alle aldre. Stjerner som Onkel Reje, Alberte og Master Fatman kommer til at optræde på scenen, og så kan I selvfølgelig forkæle ganen med alskens streetfood fra de gode foodtrucks. Kom i ægte festivalstemning med hele familien til denne perle af et arrangement i Riiskov.


2. MOMU goes Viking

I 2017 står Moesgaard Museum for alvor i Vikingernes tegn. Lær om vikingerne i vikingeudstillingen på museet, der fortæller om hvordan det var at være viking i Aros, som Aarhus hed dengang. Fra den 27. maj kan hele familien i weekenderne tage med på Orms rejse, som er en spændende vandringsforestilling ind i vikingetiden. I kan også møde vikingebonden på Storgården, og så er det selvfølgelig også på MOMU, at i kan opleve Det Kongelige Teaters forestilling Røde Orm!


3. Børnefestibal

Børnefestibal løber af stablen den 3. juni i Botanisk Have i Aarhus. Her er musik og kultur i fokus, hvor børnene kan opleve MGP stjerner, Det sjove Anna Spejlæg show hvor publikum er med til at vælge sangene, og selvfølgelig den altid glade partystarter Wafande, som hele familien kan synge med på. Der er også sjove aktiviteter som f.eks. perleteltet, hvor man kan være krea med perler, og to aktivitetsbaner, hvor man kan udfordre sig selv i at hoppe og løbe. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe lækker mad, som børnene kan lide.


4. Herregårdsmarked på Gammel Estrup

Tag hele familien med til den internationale festival den 17.-18. juni hvor 1700 tallet bliver vækket til live med markedsplads, bønder og adelsfolk i pudder og parykker. Den hektiske markedsplads illustrerer livet blandt gøglere, pilefletter og smedje, hvor rige handelsfolk fra Europa medbragte kunst og kultur til den jyske bydel. Her kan I smage på ægte helstegt pattegris og den særlige overgærede øl på kroen.  


5. Spektakel Festival for børn

Fredag den 9. juni åbner Spektakelfestivalen i Randers for alle børnefamilier med Sigurd Barret, der fortæller Danmarkshistorier! Hele weekenden kan I opleve fede koncerter, flot kunst, fængende teater og massevis af skøre workshops i Randers by. Tag hele familien med til dette overflødighedshorn af sjov af ballade hvor børnene er i centrum.

Fotos: 1) Film i Skoven 2) Moesgaard Museum 3) Børnefestibal 4) Gammel Estrup 5) Spektakel Festival

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.