Hvad skal I lave i weekenden? Bliv inspireret her – jeg har fundet en håndfuld af byens bedste børneaktiviteter frem.

suburban dance festival
Den med dans

SubURBAN DANCE FESTIVAL har hele ugen fejret urban dance med forestillinger, workshops og aktiviteter for hele familien – og det fortsætter i weekenden! Tag fx til Hip hop Brunch på BIBLIOTEKET på Rentemestervej på lørdag kl. 10.30, hvor DJ Plakrobotten spiller dansevenlige beats og to seje hip hop dansere byder op til dans! Gratis (brunch betales separat i caféen) Se hele programmet for festivalen HER.

sambuichi
Den underjordiske

Støvregn, grønt mos og rispapirslamper i mørke, underjordiske rum. Giv ungerne en anderledes oplevelse med et besøg i Cisternerne – byens gamle vandreservoir under Søndermarken. Her kan I opleve den aktuelle udstilling af den japanske arkitekt Sambuichi. En magisk og helt særlig oplevelse – læs om Børn i byens besøg HER. Åbent kl. 11-18. Pris 60 kr. for voksne. Børn op til 18 år gratis.


Den med natur

Naturcenter Amager Strand holder fødselsdagsfest på lørdag kl. 11-15 med et væld af aktiviteter: Kom med på fugletur, byg et insekthotel eller hop i waders og undersøg livet i vandet. Festen er for alle interesserede, og man behøver ikke tilmelde sig på forhånd. Der serveres sandkage og lidt at drikke.

master fatman
Den med jaaazz

Søndag kl. 15 præsenterer Børnejazzklubben Master Fatmans Jazzskole for børn i Kulturhuset på Islands Brygge – der er garanteret råswingende musik og god karma. For de 2-8 årige. Billetter i forsalg: 80 kr. Billetter i døren på dagen: 95 kr. Børn i byen klubmedlemmer får billetter til halv pris!

Roskilde Museum
Den ud af byen

Tag på tur til Roskilde Museum - på lørdag er der magisk legetøjsværksted med den søde Madam Romse, der viser, hvordan man kan lave sit eget legetøj ud af alle de dimsedutter og himstregimser, der gemmer sig i værkstedet. Kl. 11.30-14.30. Det koster 20 kr. for materialer. Medlemmer af Børn i Byen Klubben får 25 % på entreen til museet.

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.