Leder du efter håndlavet strik i pastelfarver, eksklusive modemærker, eller tøj med Disney-print? Børn i byen guider dig til 10 fede børnetøjsbutikker i Aarhus, så du kan finde lige det tøj, som passer til dine børn!

1. KidsDelux 

Tag forbi Graven 25 i den lækre butik KidsDelux, som byder på et stort udvalg af børnetøjsmæker, bl.a: MarMar, Garcia Jeans, Small Rags, Lucky NO. 7, Mini Rodini og mangle flere. De har som noget nyt også fået de smarte hjemmesko fra En Fant og højdemåler fra WITHWHITE i butikken. Det venlige personale står altid klar til at hjælpe og vejlede med størrelser og materiale. Medlemmer af Børn i byen klubben får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos KidsDelux.

2. Asta og Alfred

Asta og Alfred på Volden 21 er bestemt et besøg værd! Butikken byder på masser af baby- og børnetøj i lækker kvalitet, bl.a. kendte mærker som WHEAT, CamCam, MarMar, Angulus og meget mere. De byder også på gode ting til børneværelset samt lækre DAY-tasker til mor.

 

3. Piccolino

Piccolino på Badstuegade 17 forhandler det fineste håndlavede tøj for de mindste som man kan opstøve i Aarhus. Du kan også finde interiør og accessories til dig selv som også er håndlavet og i god kvalitet. Denne perle er helt sikkert et besøg værd, når du er på shopping i byens gader. Du kan også købe det fine håndlavede tøj online på ejg.dk

 

4. Hønsefødder

Hvis du alligevel traver rundt i midtbyen skulle du tage forbi Hønsefødder i M.P. Bruunsgade 40. Her finder du masser af godt børnetøj og ikke mindst børnesko og overtøj i god kvalitet. Hønsefødder har mange års erfaring på området, så de er klar til at vejlede dig i størrelser og mærker, og du kan helt sikkert også finde et par småting til dig selv. 

 

5. Krutterhuset 

På Badstuegade 24 kan du finde den fine butik Krutterhuset, som har alt hvad hjertet begærer. Alt fra eksklusivt baby- og børnetøj og ting til barnevognen, til interiør til børneværelset. Stilen er nordisk og de forhandler lækre mærker som Bobo Choses, GRO og deres egne mærker Krutter og Knast by Krutter. Medlemmer af Børn i byen klubben får 10% rabat på alle varer i Krutterhuset og i webshoppen.

 

6. Mødrehjælpens Genbrug

Hvis du går ind for genbrug, vil støtte et godt formål, eller hvis pengene bare er lidt små, skulle du tage forbi Mødrehjælpens Genbrug på Frederiks Allé 136! Her kan du finde brugt børnetøj og legetøj i god stand. De små bliver hurtigt store, så det er ikke altid at det giver mening, at give fuld pris for tøj som de alligevel vokser ud af ugen efter!

 

7. Loud Kids

Loud Kids har et showroom i Risskov, og her kan du finde internationale modemærker som Kenzo, Ralph Lauren, Mochino og Chloé! Så hvis du leder efter noget ekstra eksklusivt børnetøj i den bedste kvalitet, skal du helt sikkert kigge forbi Loud Kids Designer Outlet på Fortevej 99, eller trykke ind på deres webshop!

8. Småfolk

På Guldsmedgade 24 finder du butikken Småfolk, der er kendte for det populære æblemotiv som i øvrigt er pæredansk design! Her kan du få tøj og sko i størrelse 0-12 år i flotte farver og søde prints, og alt muligt lækkert udstyr til baby.

9. Look at me

Look at me i Bruuns Galleri har et stort udvalg i børnetøj til alle aldre. Her kan du finde anerkendte mærker som Hummel, Adidas, PomPom, New Balance, Kulör, Ej sikke lej, Småfolk og Wheat mm. Det venlige personale står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om størrelser og mode.

10. Kidikid

Sukker dine børn efter at kunne iklæde sig sit idol som f.eks. Elsa eller Batman, så kan du helt sikker finde det hos Kidikid i Storcenter Nord. Her kan du få børnetøj med alle de populære figurer, som dine børn kender fra tegnefilm – sågar også på skoletasker, penalhuse, sengetøj og meget mere.

Fotos: 1) Kidsdelux 2) Asta&Alfred 3) Piccolino 4) Hønsefødder 5)Krutterhuset 6) Mødrehjælpens Genbrug 7) Loud Kids 8) Småfolk 9) Look at me 10) Kidikid

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.