Selvom efteråret er over os, byder byen stadig på masser af loppemarkeder for kræmmersjælene. Vi har samlet de bedste lopper til jer lige her

LoppemarkedVeras Market
Veras Market er et genbrugstøjmarked med den gode stil i højsædet, som afholdes på udvalgte søndage under Bispebuen kl. 10-15. Der afholdes tøjmarked både den 17. + 24. september samt 1. oktober. På pladsen er der fri adgang til toiletter, plus der er gratis parkering under Buen.

Dansehallernes loppemarked
Dansehallerne i København flytter ud af den nuværende bygning, og sælger derfor ud af gode møbler, klaverer, lamper, bardisk og sceneteknisk udstyr til favorable priser. Så kig forbi og gør et kup den 21. og 22. september fra kl. 12-18.

Absalon Loppemarked
Lørdag den 30. september
kan
I gøre et kup blandt masser af gode loppesager, når Absalon holder loppemarked. Skal garderoben fornys, lampen skiftes ud, eller mangler I en dims til amagerhylden, så er det måske til Absalons loppemarked, I finder det! I cafeen er der masser af forfriskninger og mad, hvis I bliver sultne. Fri entré!

Onkel Dannys på Kvægtorvet (Årets sidste udendørs marked)
Søndag den 24. september kl. 10-16 afholder Onkel Danny for sidste gang i år udendørs marked, denne gang på Kvægtorvet, foran Øksnehallen. Onkel Dannys Loppemarked er et af Vesterbros hyggeligeste og ældste markeder. Her kan I finde alt fra designer-og vintagetøj, børnetøj, herre- og dame tøj til klassiske marskandiser varer, LP’er, kunst og inventar til boligen. Alle er velkomne og der er altid gratis entre.

Thorvaldsens Plads Antikmarked
På pladsen foran Thorvaldsens Museum afholdes på udvalgte fredage og lørdage antikmarked med mange spændende antikviteter og kuriositeter som bl.a. dansk design, malerier, sølv, Kgl. porcelæn, glas, legetøj, vintage og meget mere. Det er fra kl. 7-17, og der er gratis entré.

Charity Luksus Loppemarked
Besøg årets fedeste luksus loppemarked, søndag den 15. oktober kl. 10-14, når kendte fashionistaer sælger ud af deres private garderober. Det bliver afholdt i Kosmopols smukke festsal, og koster 40 kr. i entré. Så kom og shop lækre items fra Danmarks førende stilikoner - hele beløbet går til Røde Kors!

LopperStefansgade Loppemarked
Loppemarkederne på Stefansgade løber fra og med første søndag i april til og med første søndag i oktober. Første gang er den 2. april kl. 8-18. Kom og gør et kup!

Turbos Loppebazar
Turbos Loppebazar er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Markedet holdes hver lørdag og søndag kl. 10-16 året rundt. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

Københavns loppetorv på Israels Plads
Lykkens Galocher er nået til Københavns Loppetorv. Københavns Kommune har nemlig godkendt udstillingsplanen for 2017, hvilket betyder at hovedstadens ældste loppemarked igen er at finde på Israels Plads. Gå på jagt blandt antikviteter, samlerting og vintage hver fredag og lørdag fra d. 31. marts-4. november.

Frederiksberg loppetorv
Frederiksberg Loppetorv, som finder sted lørdage kl. 9-15 fra den 1. april-14.oktober, er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge.

LoppemarkedGrøndal Torv loppemarked
Vanløse Torv Loppemarked er rykket til Grøndal Torv pga. byggeri på torvet. Her kan du hver lørdag fra kl. 10-16 fra ultimo marts til ultimo oktober komme forbi og gøre en god handel til en god pris.

Loppemarked på Brønshøj Torv
Loppemarkedet på Brønshøj Torv er et lokalt marked med over 80 udendørs stader. Der er gratis adgang og stadeholderne sælger ud af deres genbrugsguld. Det afholdes hver første samt sidste lørdag fra april til og med oktober.

Østerbros Hyggeligste Loppemarked
I Remisen på Østerbro afholdes der jævnligt stort loppemarked med ca. 100 stande. Her finder man ting fra private hjem - nips, ting til boligen, porcelæn, sølvtøj, lamper, modetøj, børnetøj, legetøj, bøger, CD'er, LP'er, DVDer, smykker, knapper etc. En gang i mellem skifter loppemarkedet navn til Tøjmarked, med et stort udvalg af modetøj.

Søllerød Loppemarked
Søllerød Loppemarked er beliggende 3 minutters gang fra Holte station. Her er masser af gode designerting, samt dyrere ting og fund til ingen penge. Loppemarkedet finder sted hver søndag kl. 8-14 fra den 9. april-15. oktober. Bemærk: Markedet er ikke åbent følgende dage: d.28/5, 25/6 og 20/8.

Den Blå Hal
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Markedet er åbent hver weekend kl. 10-16 året rundt og koster 10 kr. i entré.

Fotograf: Romeika Cortez

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.