Foråret byder på spændende og sjove teaterforestillinger for hele familien! Om du er mest til det traditionelle børneteater, eller har mod på at involvere dig selv og dine børn i en totaloplevelse, hvor alle sanser skal i brug, så er der helt sikkert noget for dig! Find jeres forestilling i denne guide.

Senses of Cities 1. og 2. april

Til april kan du opleve den nye og sjove sanseoplevelse på Godsbanen! Senses of Cities inviterer børn og voksne på en opdagelsesrejse ind i deres sanser i den skøre sanseskulptur! Her kan I selv smage, lugte og føle jer frem, og bagefter skal I med skuespillerne vække dukken Lauras sanser i en musikalsk teaterforestilling. Hele oplevelsen varer i alt 55 minutter og egner sig til børn fra 3 år. Sanseskulpturen vil rejse rundt i Region Midtjylland resten af 2017.

I Nattens Lys 4.-8. april

På Teater Refleksion er der urpremiere på forestillingen I Nattens lys. Det er en eventyrlig rejse ind i nattens mørke for dem, der har svært ved at falde i søvn – og for alle os andre der gerne vil vide, hvad der sker, når vi falder i søvn. Forestillingen egner sig for 3-6 årige og varer i 40 minutter. 

Ulvehyl og Bjørneklo 9.-12. april

Tag børnene med i Musikhuset til en forestilling, hvor I får lov til at være med! Det hele starter ved at I tager plads på det store skind på gulvet, hvor scene og publikum blandes sammen. To voksne får hovedrollerne som Høvding Ulvehyl og Høvding Bjørneklo, og alle børnene får roller som jægere, indianderbørn og heste. Lotus instruerer til en sjov og spændende fortælling, som henvender sig til børn på 3-6 år. 

Karius og Baktus 30. april

I Musikhuset kan I se eller gense de to frække tandtrolde, Karius og Baktus, som elsker wienerbrød og søde sager. Den sjove historie udspiller sig i en flot og tegneserieagtig scenografi med bl.a. sæbebobler, kæmpe kage og tandhuse! Forestillingen varer ca. 35 minutter og egner sig til 4-8 årige.

Fotos: 1) Morten Fauerby 2) Senses of Cities 3) Teater Refleksion 4) Børnekulissen 5) Musikhuset pressefoto

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.