Så er det op af stolene og frem med danseskoene! Foråret er nemlig spækket med fede, børnevenlige koncerter rundt omkring i København. Få overblik her.

Hjertelys med Ea Philippa og Tira Skamby

Ea Philippa
Pris: 40 kr. + gebyr.
Tid og sted: Den 26. marts kl. 14 i Børnekulturhuset Ama'r
Koncerten Hjertelys er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte. Ea Philippa tager sammen med Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse. Her møder vi Drømmevæveren, som væver børns drømme, en mystisk troldmand og Tåresamlersken, der hjælper børn, når de er kede af det. En koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem med ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Koncerten henvender sig til børn i alderen 2-8 år.

Babybandets Blandede Bolcher

Babybandet
Pris: 40 kr. + gebyr.

Tid og sted: Den 30. april kl. 14 i Børnekulturhuset Ama'r
Blandede bolcher
er Babybandets nyeste koncert for 0-5 årige og deres voksne. Koncertens sange handler om hverdagssituationer i børns liv, og der garanteres masser af fjol, energi, dans, sang og liv i salen. Få dagens motion og et godt grin til en skøn koncert!

Pippelipop med Kalle B

Kalle B
Pris: 65 kr.
Tid og sted: Den 20. april kl. 17.30 i Børnekulturhuset Pilegården
Glæd jer til en omgang fantasifuld, gøglet musik og lyrik! Koncerten Pippelipop er skabt og skrevet af Kalle B. Bag sig har han to Poppelipop-udgivelser, hvor en masse fantastiske musikere, producere og sangere som Buttenschøn, Rasmus Walter, Jøden, Hannah Schneider, Szhirley og Peter Belli og mange andre har bakket op om projektet. Bemærk at koncerten er arrangeret i forbindelse med konceptet "De små spiser", og maden står derfor klar kl. 17.30, mens koncerten starter kl. 18. Mest for 3-6 år, men alle er velkomne!

Påskekoncerter på Bakken

Onkel Reje
Pris: 0 kr.

Tid og sted: Påsken (den 13.-17. april)
Giv den gas på Bakken i påskeferien! Den 13., 14. og 16. april gæster de talentfulde og dygtige børn fra MGP 2017 Bakkens Friluftscene, den 15. april kan I opleve flere finalister fra dette års X-factor, og den 16. april afslutter den legesyge og musikalske Onkel Reje showet. Det bliver et brag af en fest for hele familien, og der er masser af mulighed for at danse og synge med, når alle stjernerne optræder for fuld udblæsning på scenen. Så inviter familie og venner med til en festlig påske på Bakken. Det er helt gratis!

MGP Koncert 2017

MGP 17
Pris: 112 kr.
Tid og sted: Den 29. april kl. 16 i Vanløsehallerne, Hal 1
Oplev alle stjernerne fra MGP 2017 - der er stadig billetter til 2. koncert! Det bliver et brag af en fest, når de mange seje børn fra DR's store show indtager scenen, så skynd jer at få fat i billetter, koncert 1 er allerede udsolgt!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.