I 2017 fejrer Disneyland Paris 25 års jubilæum, og det går ikke stille for sig. Selvfølgelig med masser af disneyklassikere, prinsesser - men også meget mere Star Wars.

[SPONSORERET INDHOLD]

 

Mange børns største drøm er en tur til Disneyland Paris, og i 2017 er der god grund til at lade drømmen gå i opfyldelse. Forlystelsesparkens jubilæum fejres nemlig i stor stil - bl.a. ved at præsentere en række flotte særevents og attraktioner hen over foråret 2017.

Disney Illuminations

På Torneroses slot står Mickey klar til at tage imod og fører gæsterne på en rejse gennem Disney Illuminations med fyrværkeri, lysprojektioner og imponerende special effects, som bringer både moderne og klassiske Disney-fortællinger til live, blandt andet Star Wars, Frost og Pirates of the Caribbean.

Til eventyrbal med Disney-prinsesserne

På Royal Castle Stage er der fest på slottet, hvor Disney-prinsesserne Belle, Askepot,Aurora og Snehvide holder et majestætisk bal,The Starlit Princess Waltz, i anledning af 25 års jubilæet.

Og skulle det blive lidt for meget for drenge og drengepiger i familien, så er der selvfølgelig også spændende Star Wars-nyheder.

Flere Star Wars-attraktioner

Star Wars-oplevelsen opgraderes med 3D-attraktionen, Star Tours: The Adventures Continue, som åbnes i Discoveryland. Med mere end 70 forskellige kombinationer af missioner bliver I sendt på rejse til bl.a. de eksotiske verdener Jakku, Hoth, Tatooine og Dødsstjernen.

LÆS OGSÅ: På ferie i Lalala-land

Eller I kan blive skudt af sted til Star Wars Hyperspace Mountain, hvor der udspiller sig en episk overtagelse af en klassisk rum-forlystelse. Meld jer til Rebellernes Alliance, og skyd vej igennem en sværm af imperiets TIE fighters, inden I kæmper mod en faretruende Star Destroyer.

Jul, nytår eller halloween i Disneyland Paris?

Disneyland Paris fejrer selvfølgelig traditionen tro også jul, nytår og halloween med sjove, smukke og særdeles gennemførte events til glæde for hele familien.

Læs mere om attraktioner, events og ophold HER.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.