Fællesspisning er både nemt og billigt, samtidig med at det er en hyggelig måde at møde nye mennesker på. Find vej til Københavns folkekøkkener lige her.

Café SonjaCafe Sonja

Hver torsdag fra kl. 17-19 er der fællesspisning i Café Sonja, hvor der bliver lavet mad af grønt- og kolonialvarer fra LØSmarket. Dagens ret koster 70 kr./ med dessert 100 kr. Hold øje med Café Sonjas Facebook-side lige her.

Psst: Børn i byen får 15 % rabat på Fællesspisning hos Café Sonja. Se HER.

Islands Brygge Kulturhus
Cirka en gang om måneden bliver der holdt fællesspisninger på Bryggen for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Så tag din kæreste, nabo, mor eller bare dig selv under armen og kom med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B. Dagens ret inkl. vin koster 100 kr. (uden vin: 75 kr.). Børn mellem 5-12 år spiser med til halv pris. Tilmelding: Send en mail til bryggemiddag@gmail.com senest dagen før. Hold øje med datoer for fællespisningerne HER.

Absalons fælleshus
Hver eneste aften, 7 dage om ugen, lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster altid 50 kr. pr. person, børn til og med 5 år spiser gratis. Bortset fra om fredagen, hvor den får lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis, og hvor det er muligt at købe billet på forhånd.Maden serveres ved langbordene kl. 18, og billetter sælges i døren fra kl. 17. Dagens ret serveres altid på fade, som alle deler med hinanden. Dette betyder også, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag. Se mere HER.

Folkets Køkken på Arbejdermuseet
Den 1. onsdag i hver måned dyrkes fælleskabet på Arbejdermuseet. Her samles unge og gamle om måltid og samtale. Man sidder ved langborde og alle er velkommen! Det starter kl. 18, og man henter selv sin mad i køkkenet, bærer sin tallerken ud i opvasken og hygger med sidemanden. Retten skifter fra gang til gang, men er altid en god gammeldags klassiker. Dørene åbner kl. 17.30 og kaffen er gratis. Man går hjem kl. 20. Det koster 65 kr. for voksne og 30 kr. for børn.

Nørrebrohallen
Nørrebrohallens Cafe Le Rouge holder folkekøkken hver tirsdag fra kl. 17-20. Det koster 55 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 10 år. Se mere HER. OBS: Caféen er sommerlukket fra den 19. juli-3. august (begge dage inkl.), så der er IKKE Folkekøkken den 25. juli og den 1. august 2017.

Ishtar - De Etniske Rødstrømper i Korsgadehallen
Forkæl jer selv med delikate små retter fra hele Mellemøsten, som kan blandes og nydes præcis som det passer jer. Ishtars Arapas Folkekøkken finder du i Korsgadehallen hver torsdag fra kl. 17.30, og så længe de har mad. Det koster 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Se mere HER.

Peder Lykke Skolen
Fællesspisning på Peder Lykke Skolen er arrangeret af en gruppe frivillige på Amager, der har lånt et fedt skolekøkken med et hyggeligt gangareal og en dejlig gård. De går op i bæredygtighed, og har derfor indledt et samarbejde med Rema1000 og Meyers Bageri om at undgå madspild. Det der ikke spises op, køres til hjemløseherberget på Hørhusvej - selvfølgelig på ladcykler. Hold øje HER, og se hvornår næste fællesspisning finder sted.

Billeder: Café Sonja og Absalon Fælleshus

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.