Trænger I til at blive kølet af i sommervarmen - så er det istid!
Der findes et bredt udvalg af isbarer med forskellige typer, smage og fremstillingsmetoder. Vi har her fundet de 5 mest populære isbarer i Århus, så I kan vælge rigtigt når issulten melder sig.

Paradis

Hvor og hvornår: 
M. P. Bruunsgade 53: Alle dage 11.30-22.00
Nørregade 40: Alle dage 12.00-21.30

Paradis er en velkendt isbar som findes over det meste af landet. Selve ideen kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og glæde går hånd i hånd. Isen er blevet tilpasset til danskerne ved blandt andet at minimere fedtindholdet og benytte friske og naturlige råvarer. Hos Paradis er kvaliteten i højsædet hver dag, og hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag. Paradis kører med konceptet ’månedens is’ så der altid er noget nyt at prøve for de mange tilfredse kunder der besøger stedet igen og igen.

LÆS OGSÅ: Forældreguide: 6 tips til at sætte grænser

Dolce Vita

Hvor og hvornår:
Tordenskjoldsgade 81: Alle dage 12.00-21.00
M. P. Bruunsgade 25: Alle dage 10.00-20.00

Dolce Vita er en is-kæde som har hele to isbarer placeret i Aarhus, med frisklavet italiensk is hver dag. 
Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar (et gelateria), derfor fremstilles  isen efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter. Her finder I alt fra frisk, let frugtsorbet til cremet, mørk chokoladeis. Isen kan nydes sammen med en god espresso eller tages med hjem.

De Fire Istider

Hvor og hvornår:
Brugsen i Hjortshøj: Torsdag 15.00-18.00
Andelssamfundet Gl. Kirkevej 82 i Hjortshøj: Fredag 15.00-18.00

Torvet på Ingerslevs boulevard: Lørdag 09.00-14.00 

De Fire Istider er en rullende isbar, som producerer lækker italiensk gelato is. Isen er frisklavet og har en blød konsistens og en rigtig god smag. Den grundlæggende base i isen er altid udelukkende produceret af økologiske råvarer, lige som de resterende råvarer er tilstræbt økologiske, dog uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

LÆS OGSÅ: Sommerens fede børnefilm

Ishuset på Marselisborg Havn

Hvor og hvornår:
Marselisborg Havnevej 42: Alle dage min. 11.00-20.00 (varierende åbningstider)

Siden 2005 har ishuset lavet og solgt italiensk-inspireret is i de smukke omgivelser på Marselisborg Havn. Ishuset har et stort udvalg af hjemmelavet kvalitetsis, og gennem sæsonen er der mange forskellige slags, da ishuset anvender årstidernes frugter og bær i produktionen. Ishuset har som minimum åbent fra 11.00 – 20.00 hen over sommeren, men åbningstiderne afhænger af vind og vejr. Man er derfor altid velkommen til at ringe på dagen og få den specifikke åbningstid.

Suppestegogis

Hvor og hvornår:
Åboulevarden 82: Alle dage 09.00 – 22.00

Suppestegogis ligger smukt og dejligt ved Aarhus Å, mellem Magasin og Grønnegade på den nyåbnede del af åen. Den italienske is der fås her, er hjemmelavet på økologisk sødmælk. Den kan nyde is vaffel eller bæger som desssert til pandekager og chokoladekage, eller sammen med en kop friskbrygget latte.
Ud over is kan man få enkel og god mad, tilberedt af gode råvarer.