December måned er lige om hjørnet, og den store nedtælling til juleaften begynder snart. Børn i byen tipper jer her til 10 sjove pakkejulekalendere til ungerne.

Dem med legetøj

Mumitroldene Julekalender

Mumi
Pris: 189 kr.
Med denne julekalender fra Mumitroldens familie, får børnene både Mumifamilien og møbler, så der er masser af leg i december måned. På bagsiden af julekalenderen er Mumihuset med 3 etager. Kan købes hos jollyroom.dk

Mickeys Christmas Calendar

Mickeys Christmas Calendar
Pris: 299,95 kr.
Tæl ned til jul med Mickey Mouse og lav hver dag i december en lille dekoration til Mickeys hus. Alle materialer er med i pakken inkl. snor og 24 små klemmer, så de 24 dekorative kort med anvisninger til dagens opgave kan hænges op som guirlande. Læs om kalenderen her. Kan købes hos Panduro.

LEGO® City julekalender

Lego City

Pris: 199,95 kr.
Tæl ned til jul med denne
LEGO® City julekalender, som indeholder 24 små overraskelser. Kan købes hos LirumLarumLeg. Husk: Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos Lirum Larum Leg. SE HER.Schleich Julekalender Wild Life

Schleich

Pris: 229 kr.
Pakkekalender med flotte Schleich-figurer, bl.a. en chimpanse, en tiger, en skorpion, en frø samt en sød panda, der gør julekalenderen til en fantastisk måde at tælle ned til juleaften på. Kan købes hos jollyroom.dk.

BRIO julekalender

Brio
Pris: 219 kr.

Denne fine julekalender fra BRIO kommer med 24 spændende ting som passer til hele BRIO World. Kan købes hos Babytoys.dk. Husk: Børn i byen klubmedlemmer sparer 15% på ikke-nedsatte varer hos Babytoys.dk. SE HER.

Dem til den søde tand

Magasin børnejulekalender

Magasin

Pris: 159 kr.
Eventyrlig julekalender til børn med massive stykker, hvid-,mørk- og mælkechokolade. Chokoladerne har forskellige julemotiver, så de små rigtig kommer i julestemning. Kan købes på magasin.dk.

Karamelleriet Julekalender 2017


Pris: 249 kr.
Julekalender med 24 håndlavede karamel-overraskelser. B
ag hver låge er der to karameller, så der er nok til at dele med lillebror eller lillesøster. Kan hænges på væggen i børneværelset. Kan købes på chokoladehimlen.dk.

Pixum chokolade-kalender med eget foto

Pixum julekalender
Pris: Fra 89 kr.
Gør lidt ekstra ud af december, og lav en chokolade-julekalender med eget foto fra Pixum! Vælg mellem flere slags chokolader-kalendere i forskellige prisklasser, og upload dit eget personlige foto. Kan købes på pixum.dk.

Simply Chocolate kalender

Simply Chocolate
Pris: 249 kr.
Simply Chocolate julekalender med hele 30 låger! Indeholder massive kvalitetschokolader af hvid, mælk og mørk chokolade mixet med nødder, bær, lakrids og kokos. Kan købes på magasin.dk.

Magasin vingummi julekalender

Magasin julekalender
Pris: 299 kr.
Vingummi-julekalender med 24 låger og to forskellige smage. Flot at have stående på børneværelset i december. Kan købes på magasin.dk.

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.